Cash Voucher Giveaway

Followers

Monday, January 3, 2011

-Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru-


sumpah comel gile kn banner kt atas ni
di tag oleh senior ms sklh dlu yg aku pggl k.iena

"Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong."

**cerita cik fiza** bru sthun jgung je
lau xslp aku wt blog ni mse 'julai 2009'
follower pun bru ciput je....hihi
sesuai kot nk join
hope pas ni blh tmbhkn lg rakan blogger :)
cik fiza nk tag.....:

3 orang tengah pot pet:

✖Nur Fazlena Muhammad Fouzi ✖ said...

FIZA..
tengs sbb buat bnda ni.hihi ade gak yang bace belog akk...

PwEnCeSt FiZa said...

kak iena...tiap2 up8 fiza bce..:)

♥ sakinah hj othman ♥ said...

thank cik fiza tag aq...

previous previous previous