Cash Voucher Giveaway

Followers

Wednesday, January 6, 2010

ditulis smsa tgh blur+boring+gila+mcm2 ada la....

@tvt 4 tomorrow?
awl2 pg dh kena g seberang...
owh kemalasan melanda diri bile nk melintas jambatan ke-3 tpnjg kt dunia nih
sape nk tlg jg driver sy?
ops...jgn slh fhm....bkn driver kreta
tp driver mto...
owg nk duduk blkg je
huhu
jgn risau....no rempit stunt
sesungguhnya aku adalah seorang penunggang motosikal yang amat mematuhi undang2
hahahahaha(gelak jahat)
MyEm0.Com
erm...
aku tebyg2 sesuatu la???
ape ek?
:


 

:
 

 
:
hahaha
aku tbyg2  beg NIKE...n 1 Simple blouse kt Padini authentics
MyEm0.Com
hehehe
ni la akibatnye klu rjen sgt g kuar
mta tu nmpk je
pdhal poket habuk pon tadak
sesungguhnya aku mmg gila shopping...
seperti kata Scha al-yahya....
"SAYA MEMANG SUKA SHOPPING...TP SAYA BUKAN GILA JENAMA"
bju aku pun byk yg rm10 je...
cntek....ade saiz...aku angkut je
ade aku kesah?mhl ke mrh ke bile dh pkai bkn org tau pun kn yg bju tu aku bli rm10
bg org yg xberduet mcm aku mmg mhl kot beg n blouse tu
sbb tu smpi hri ni xbli2 pun lg..hahaha...
tp aku rse ni bru kali ke-3 kot terbekenan brg2 nih slps 'terbeli L____S"
muda cuma skali....btl x?haha
tp aku bkn jnis sexsi...ok
wlpun aku suke bli mcm2....aku xmntk duet org....


eh ape aku mngarut nih?


actually aku tgh bosan sesangat ni
xtau nk wt pe
esok xblh nk berblog dh
"esok xpyh bwk laptop ang....ang p sehari je"
hahaha
arahan nyah aku....dgr tu


td g tesco bengang nye aku kt cashier tu
dh tau xde number code...g r sruh runner cr
kta ade khidmt runner kn
ni xkn nk aku kuar msuk 2 kali kot
seb bek mulut aku bek....diam je
erm....sabar.....


tv ni npe xde cite mnarik nih?
adoiyai....asyik yg ulangan je
facebook pun agak boring sket skrg....
hm.....sape blh bg idea ape nk wt bg hlg boring????
tolong la saye.....huhuhttp://emo.huhiho.com




previous previous previous